19 березня 2024 року
05:31:52

Усі новини Тернопільщина Кременецький район Надзвичайне Події

На Тернопільщину приїдуть дві премії ТСН «Ті, що вражають»

04.01.2021 21:25
230
Номінантами щорічної премії телевізійної служби новин (ТСН) «Ті, що вражають» цього року стали троє людей з Тернопільщини медик Іван Венжинович з Почаєва Кременецького району, який рятував від коронавірусу інших, а сам врятуватись не зміг, Сергій Гловіцький з Угринова Підгаєцького району, який після вибуху газу у сільському клубі врятував друга від смерті та Віталій Марків (уродженець Хоросткова Чортківського району), який провів більше 4 років у італійській в’язниці. 
Серед дев’ятнадцяти номінантів голосуванням на сайті обрали сімох переможців. Це люди, які минулого року проявили мужність, милосердя, самопожертву та яких назвали героями року. На Тернопільщину приїдуть дві премії для Сергія Гловіцького та, на жаль, посмертно для Івана Венжиновича. Ці люди стануть героями нових сюжетів ТСН.

Відчував, що хтось лишився у полум'ї»: 15-річний Сергій Гловіцький з Тернопільщини претендує на премію “Герой-рятівник року” | Реально - Новини Тернополя та області
Сергій Гловіцький

Українські лікарі на передовій боротьби з COVID-19 | UNICEF
Іван Венжинович
Премією «Ті, що вражають» ТСН традиційно нагороджують українців, які проявили стійкість, сміливість, рішучість у буремних подіях року, що минає, та стали героями сюжетів ТСН, пишуть на сайті http://tsn.ua/

Голосування тривало до 31 грудня включно, а про переможців знімають сюжети. 4 січня ТСН показало сюжет про вручення премії за геройський вчинок Сергію Гловіцькому з Угринова Підгаєцького району, який після вибуху газу у сільському клубі врятував друга від смерті Він горів сам, але зміг витягти з вогню товариша. Два тижні тому у клубі тяжких опіків зазнали восьмеро дітей. Один з хлопчиків, опритомнівши, розказав, як, ризикуючи життям, його врятував товариш. Сам рятівник про це мовчав. Неймовірна історія про дружбу і сміливість.

Незабаром ми побачимо сюжет про героя-медика Іван Венжинович, який рятував від коронавірусу інших, а сам врятуватись не зміг. Світлина Івана Венжиновича була розміщена на рекламних щитах під час кампанії “Дякуємо за життя”. Його обличчя відоме всій країні. Світлина Івана Венжиновича була розміщена на рекламних щитах під час кампанії “Дякуємо за життя”. Лікарю був 51 рік, він потрапив до лікарні з пневмонією та підозрою на коронавірусну інфекцію. Слова співчуття розмістили на сайті Почаївської районної лікарні, де Іван Венжинович лікував хворих на COVID-19.
РА «Маркетингові технології ПБС» – увесь спектр маркетингових послуг: від ідеї – до реалізації!
Архів новин
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031