29 березня 2024 року
06:48:12

Усі новини Головна Суспільство Тернопільщина Новини Події

Відновлять роботи з будівництва приймально-діагностичного відділення в Бережанській лікарні

28.04.2021 11:15
90

Незавершене будівництво приймально-діагностичного відділення Бережанської центральної лікарні –  проблема, яка турбує багатьох мешканців громади. Тому команда Чайківського «За майбутнє» взяла на себе зобов’язання, докласти максимум зусиль, щоб об’єкт таки добудували.

  • – Є сьогодні складність – немає усіх коштів на даний момент. Є кошти, які виділили з обласного, місцевого бюджету, але цих коштів замало. Я думаю, мені вдасться ці кошти дошукатися, спільно з обласною радою, депутатами і в Бережанах приймальне відділення вже буде працювати у вересні, – говорить Іван Чайківський, народний депутат України  («За майбутнє»)

Виділені, з бюджетів Тернопільської обласної ради та місцевої громади, кошти дають можливість продовжити будівництво відділення.

  • – Наша фракція виступила з пропозицією, щоб виділити кошти з обласного бюджету  на співфінансування, щоб завершити будівництво приймального відділення, адже в час пандемії дуже велику увагу потрібно приділяти медичному обслуговуванню, люди мають бачити, що влада турбується про них і хоче зробити якісні, комфортні умови, – наголосив Володимир Болєщук, перший заступник голови Тернопільської обласної ради ( команда Чайківського «За майбутнє»).

Медик, депутатка Тернопільської обласної ради та представниця команди Чайківського Наталія Онишків – одна із тих, хто всіма силами бореться, аби нове відділення Бережанської лікарні таки змогло відкрити двері для пацієнтів.

  • – Про добудову приймально-діагностичного відділення ми говорили вже неодноразово і тішить та думка, що є розуміння усіх гілок влади важливості цього проекту. Як медик, хочу зазначити, що це полегшить маршрут пацієнта, пришвидшить діагностичні обстеження і тому ми швидше зможемо надати якісну і медичну допомогу пацієнту, – розповіла Наталія Онишків, зав. неврологічного відділення лікарні, депутатка Тернопільської облради.

Нагадаємо, що минулого року держава виділила кошти на цей об‘єкт, проте роботи розпочались із запізненням і кошти не встигли освоїти.

 

РА «Маркетингові технології ПБС» – увесь спектр маркетингових послуг: від ідеї – до реалізації!
Архів новин
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031